Nostaljiye Doyacaksınız: Konami Klasikleri Paketler Halinde PC ve Konsollara Geliyor

Castlevania, Contra ve çok daha fazlası...

50. yılını kutlamaya hazırlanan efsanevi oyun firması Konami; Castlevania, Contra ve geniş bir "Arcade Classics" paketi yayınlamaya hazırlanıyor. 18 Nisan'da çıkacak ilk yıldönümü paketi "Arcade Classics"in içerisinde 8 oyun bulunacak: Haunted Castle, Typhoon (A-JAX), Nemesis (Gradius), Vulcan Venture (Gradius II), Life Force (Salamander), Thunder Cross, Scramble ve TwinBee.

Castlevania ve Contra paketlerinin de 8'er oyuna sahip olması bekleniyor. Öte yandan şimdilik 2 paketin içereceği dörder oyun resmiyete kavuştu. Castlevania paketi orijinal NES oyununu, Castlevania III Dracula's Curse (NES), Castlevania II Belmont's Revenge (Gameboy) ve Super Castlevania IV'ü (SNES) içerecek. Contra'da ise orijinal Contra, devam oyunu olan Super Contra (NES), Super C (NES) ve Contra III: The Alien Wars (SNES) bulunacak.

Bu iki paketin yaz aylarında satışa çıkması bekleniyor. 3 paket de "oyunlar hakkında yeni bilgileri, röportajları, özel görüntüleri ve çizimleri" içeren dijital kitap ile birlikte gelecek. Paketlerin her biri 20 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum