Nvidia, GeForce RTX 30 Ekran Kartı Alanlara Watch Dogs: Legion Verecek

Yanında 1 yıllık da GeForce Now aboneliği

NVIDIA dün akşam tanıttığı yeni RTX 30 serisiyle birlikte bir de kampanya başlattı. Geçtiğimiz aylarda hatırlarsanız çeşitli RTX 20 kartlarını satın alan oyunculara, Death Stranding oyunu bedavaya verilmişti. İşte benzer bir kampanya da RTX 30 için söz konusu ve bu sefer verilen oyun Watch Dogs: Legion. Üstelik bunun yanında bir de 1 yıllık GeForce Now Founders üyeliği de bu kartları satın alanlara hediye edilecek.

Sınırlı bir süre devam edecek bu kampanya 17 Eylül'de, yani RTX 3080'nin piyasaya çıktığı gün başlayacak ve 29 Ekim tarihine kadar sürecek. Bu süre içerisinde RTX 30 serisinden bir ekran kartı veya içerisinde bu ekran kartlarından biri bulunan hazır sistem satın aldığınızda, söz konusu hediyeleri de yanında kazanacaksınız.

Watch Dogs: Legion ve 1 yıllık GeForce NOW Founders üyeliğini içeren paket kodları yalnızca 17.09.2020 ile 30.11.2020 arasında kullanılabilecek, sonrasında bu tekliften veya kodlardan faydalanamayacaksınız.

Henüz bu promosyona katılacak bayiler açıklanmamış olsa da, çoğu dijital mağazada kart satış sayfalarında bu promosyonu göreceğimizi şimdiden söyleyebiliriz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum