Nvidia VR Funhouse - İnceleme

Nolur bir kere daha bineyim

Çocukluğundaki lunaparkları özlemeyeniniz yoktur herhalde. Şahsen ben, çarpışan arabalara bir defa daha binebilmek için anneme çokça yalvardığımı hatırlarım. Benim gibi düşünen varsa, Nvidia VR Funhouse tam da sizin için yapılmış bir oyun.

Bir lunapark ortamında başladığınız oyun, içinde altı tane ufak oyun barındırıyor. Birbirinden zevkli oyunları sırasıyla aşağıda bulabilirsiniz.

Palyaçolara Su Sıkmaca

nvidiavrfunhouse-icresim1

İlk oyunumuzda elinizdeki su tabancasıyla palyaçoların ağzına ağzına su sıkıyorsunuz. Eğer yeterince sıkabilirseniz, palyaçonun üstündeki balonlar patlıyor ve sayı kazanıyorsunuz.

Alevli Ok Atmaca

nvidiavrfunhouse-icresim2

Kolay gibi görünen oyun aslında hiç de öyle değil. Hareket eden hedefleri vurmak için konsantre olmanız gerekiyor. Acele edin, 30 saniyeniz var.

Tahta Kılıçla Balon Patlatmaca

nvidiavrfunhouse-icresim3

Sürekli etrafınızda şişen balonları patlatmanız gerekiyor. Kılıçlar tahta olduğu balonlar hemen patlamıyor, biraz sert davranmanız gerekiyor. Dikkat edin, etrafı kırıp dökme olasılığınız çok yüksek.

Çekiçle Patates Kafa Dövmece

nvidiavrfunhouse-icresim4

Her lunaparkta olması gereken yegâne oyunlardan birisi. Stres atmaya birebir olan bu oyunda elinizdeki çekiçle patates kafalara acımasızca vuruyorsunuz.

Patates Kafa Yumruklamaca

nvidiavrfunhouse-icresim5

Aynı patates kafaları bu sefer ellerimizle yumrukluyoruz. Yumruğu yediği anda suratındaki mutsuz ifadeyi görmek biraz üzücü olsa da genel olarak zevkli bir oyun.

Çanak Çömlek Kırmaca

nvidiavrfunhouse-icresim6

Altıpatlar tabancayla çanak çömlekleri vuruyorsunuz. Sadece sabit duranları değil, platformda dönenleri de vurmanız gerekiyor. Yine süreniz var, hızlı olmalısınız.

Havada Çanak Çömlek Vurmaca

nvidiavrfunhouse-icresim7

Toptan atılan eşyaları vurmaya çalıştığınız bu oyun, belki de tüm oyunların arasında en eğlencelisi. Gittikçe artan top sayısı ile birlikte havaya fırlayan eşyaların sayısı da artıyor.

İnanılmaz Görsellik Sizleri Bekliyor

Atmosfer ve görsellik açısından değerlendirdiğimizde oyun VR sektöründe yapılmış en üst düzey görüntülere sahip. Nvidia’dan aldığı gücü ve desteği düşünecek olursak, bu zaten şaşırtıcı olmaz. Gerçekçi bir atmosfere sahip oyunda etrafı izlerken bile görselliğin gerçekliğinden etkileniyorsunuz.

Sonuç olarak Nvidia VR Funhouse bir karnaval tadında geçen bir oyun. Size eğlenceli dakikalar vadediyor ancak çok alışmayın, bütün oyunları tamamlamanız yaklaşık 10 dakika sürüyor. Yine de HTC Vive sahibiyseniz, eğlenceli dakikalara hazır olun. Çarpışan arabalar da olsaydı tadından yenmezdi be!

Yapımcı: Nvidia/Lightspeed Studios

Fiyat: Ücretsiz

NOT:8.2

YORUMLAR
Parolamı Unuttum