Obi-Wan Kenobi Dizisi Genç Bir Luke Skywalker Arıyor

Tatooine'in gerçek kahramanı

Disney'in Star Wars filmleri hayranları genel anlamda memnun etmeyi hiç başaramadı ancak yayın servisi Disney+'ya çıkan tek dizi The Mandalorian bir anda bu havayı yumuşatmayı başardı. İlk sezonunu geride bıraktığımız Mandalorian dizisinde gerçekten Star Wars atmosferini yaşayabildik. Disney+'nın en çok beklenen dizisi ise çok uzun bir dönemdir hasretle beklediğimiz Obi-Wan Kenobi dizisi. 

Aslında Kenobi dizisini bir yan film olarak izleyecektik. Ancak Solo: A Star Wars Story'nin gişedeki büyük başarısızlığı Disney'i bu hikayeyi dizi olarak anlatma yoluna itti ve bence bu durum daha iyi oldu. En azından Mandalorian'ı görünce böyle düşünüyorum. Üçüncü ve dördüncü film arasında Obi-Wan'ın Ben Kenobi'ye dönüşmesini öğreneceğimiz dizide Luke Skywalker'ı da görecekmişiz. FandomWire'ın haberine göre stüdyo dizide Luke Skywalker'ın çocukluğunu canlandırmak için genç bir aktör arayışlarına başlamış.

Bob Iger'e Göre Disney, Star Wars'u İşlemeye Yeni Başlıyor

Ayrıca Obi-Wan dizisinde Anakin'in yarı üvey kardeşi olan Owen Lars'ı da göreceğimiz kesinleşti, karakteri Attack of the Clones ve Revenge of the Sith filmlerinde olduğu gibi dizide de Joel Edgerton canlandıracak. Dizide genç Luke Skywalker'ı nasıl göreceğimiz henüz belli değil, kaç yaşlarında karşımıza çıkacağını da henüz bilmiyoruz. Ancak A New Hope'un öncesinde geçecek olan bu dizide Luke ile Ben Kenobi'nin ilk karşılaşma anına tanık olmak da epey heyecan verici. Umarım Disney, Mandalorian'da olduğu gibi Kenobi'de de yüzümüzü güldürmeyi başarır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum