Obi-Wan Kenobi Dizisinin Hazırlıkları Başlıyor

Pilgrim Kenobi

Disney+ yayın servisi The Mandalorian dizisiyle birlikte Star Wars hayranlarının büyük beğenisini topladı. Bu durum uzun zamandır beklenen Obi-Wan Kenobi dizisi içinde beklentileri epey yükseltti. Prequel üçlemede Obi-Wan'ı canlandıran Ewan McGregor'un role geri dönüşü de mutlu edici gelişmelerden. Revenge of the Sith ile A New Hope arasında geçecek olan dizinin çekimleri de başlamak üzere.

Gelen haberlere göre Kenobi dizisi Pilgrim çalışma adıyla hazırlıklara başladı. Bu ismin seçilmesi özellikle üçüncü film sonrasındaki Obi-Wan'ın hayatıyla doğrudan ilişkili gibi gözüküyor, Disney burada güzel bir kelime oyunu yapmış. Dizinin çekimleri normal şartlarda bu yılın son döneminde başlayacaktı. Ancak yaratıcı ekipte yaşanan değişimler sonrasında diziyle ilgili bazı gelişmeler yaşandı.

Altı bölüm olması planlanan Kenobi dizisi yeni haliyle dört bölümden oluşan bir mini dizi olarak karşımıza çıkacak. Geliştiriciliğini ve yönetmenliğini Deborah Crow'un üstleneceği dizinin çekimleri için planlanan tarih ise 2021 yılının ocak ayı. Şu an için yazım aşamasında olan Kenobi'nin henüz resmi bir yayın tarihi bulunmuyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum