Obsidian, Bir Fallout New Vegas Remastered Projesine Hayır Demeyecek

Yok mu bir delikanlı, şu oyunu yeniden yapsın?

Fallout New Vegas'ı düşünürken aklıma hep şu şarkı gelir. Yıllardır eminim pek çoğumuzun zaman zaman döndüğü bu oyun, çok sevilmesine rağmen bir türlü istediği ilgiyi göremiyor. Oyun dünyasının nostalji furyasına kapılıp remaster'lar ile dolup taşmasına rağmen, biri de çıkıp New Vegas'ı yeni nesil ile tanıştırmıyor...

Uzun süredir farklı projeler üstünde çalışan Obsidian ekibi, The Gamer'daki meslektaşlarımıza verdiği röportajda konu hakkında açıklamalarda bulundu. Henüz geçtiğimiz gün açıklanan Outer Worlds Spacer's Choice Edition'ın ardından, New Vegas soruları yükselmeye başladı.

Tim Cain ve Leonard Boyarsky, Fallout New Vegas Remastered projesini onaylayacak açıklamalarda bulundu. Cain, kararın kendisine ait olmadığını fakat bu tip bir projenin harika olacağını ifade etti. Boyarsky ise kendisine onay vererek böyle bir projede çalışmanın muhteşem olacağını vurguladı.

Tabii bu durum oyunun onay aldığı anlamına gelmiyor. Obsidian zaten yıllardır bu tip bir projeye sıcak baktığını söyleyen açıklamalarda bulundu. Hatta Microsoft'un şu sıralarda kendi içerisinde New Vegas 2 projesini tartıştığı bile öne sürülüyor. Yine de ortada hala resmi bir açıklama yok.

Ne diyelim, aşkını bir sır gibi senelerdir saklıyoruz...

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum