Obsidian, Josh Sawyer'ın Başında Olduğu Yeni Oyunu Pentiment'i Gösterdi

Fallout: New Vegas'ın yönetmeninden yeni bir inci

Obsidian Entertainment, Xbox & Bethesda Showcase'te sürpriz biçimde üzerinde çalıştığı yeni 'yan oyunu' gösterdi. Pentiment ismindeki bu oyunun başında Pillars of Eternity ve Fallout: New Vegas'tan çok iyi tanıdığımız Josh Sawyer bulunuyor.

Bu Kasım ayında çıkacak olan Pentiment, daha ilk ekranından itibaren ortaçağ tablolarını andıran grafik tarzıyla hemen dikkatimi çekti ve henüz oyunun videosu dönerken istek listeme eklemiştim bile :)

16. yüzyılda Bavarya'da geçecek olan oyunda dönem ressamlarından Andreas Maler'ı canladnıracağız ve yirmi beş yılı aşkın bir süre içerisinde Kiersau Abbey'de işlenen cinayetler de ana temamız olacak. Katil veya katilleri ortaya çıkarmaya çalıştığımız bu oyunda vereceğimiz her karar kalıcı sonuçlara yol açacak.

Obsidian şu sıralar birden fazla oyun üzerinde çalışan ekiplere sahip. Grounded da aynı bunun gibi bir yan projeydi ve son derece başarılı oldu. Grounded ve Pentiment'e ek olarak Avowed ve The Outer Worlds 2 de stüdyonun üzerinde çalıştığı iki büyük rol yapma oyunu.

Josh Sawyer Pentiment'i çıkardıktan sonra herhalde Pillars of Eternity 3 üzerinde çalışmaya başlar :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum