Obsidian'ın Yeni Oyunu Grounded, Bu Yaz Erken Erişime Girecek

Hem Steam, hem Xbox Game Preview

Microsoft'un dün gece yarısı düzenlediği Inside Xbox programında Obsidian Entertainment'ın çıtır yeni oyunu Grounded ile de yeni bilgiler edindik, yeni oynanış videoları izledik. Bu bilgiler arasında en önemlisi oyunun 28 Temmuz tarihinde Steam Erken Erişim ve Xbox Game Preview programlarına gireceğiydi. Yani oyunun oyuncularla buluşmasına 4 aydan kısa bir süre varmış. Ayrıca Game Pass sahipleri de oyuna ilk günden erişebilecekler (ki bu tüm Microsoft birinci parti stüdyo oyunları için geçerli olan bir durum).

Grounded boyutları küçülen dört çocuğun bahçelerini böceklerden ve diğer tehlikelerden korumaya çalışmalarını anlatıyor, tabii bu esnada tekrar eski büyüklüğümüze dönmeye çalışıyoruz. Obsidian dün oyunun tek kişilik kısmından, yani hikaye modundan oynanış görüntüleri gösterdi ve hikaye fragmanını paylaştı.

İlk başta Obsidian'dan yenib ir RYO bekleyen ben de Grounded'ın duyurulmasıyla ufak bir hayal kırıklığı yaşamıştım, ama oyun hiç de fena görünmüyor. Hem bu oyun diğer büyük oyunların geliştirilmesini de etkilemeyecek şekilde ufak bir ekip tarafından geliştirildiği için şikayet edecek bir durum da yok aslında.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum