Carmack, Oculus Rift için Android Desteği Peşinde

Oculus Rift, kısa bir süre sonra Android desteğine kavuşabilir.

Oculus için Temmuzayı başlarından bu yana konuşulan mobil desteği (başka bir deyişle Android desteği), kısa bir süre içerisinde gelebilir.

GDC'de konuşan Nate Mitchell, Carmack'in Rift SDK'sı üzerinde sıkı çalıştığını söylemiş ve eklemiş: "SDK üzerinde feci zekice fikirleri var. Özellikle de mobil tarafında."

Firmanın asıl amacının Android olduğu söyleniyor. iOSkonusunda Mitchell'in cevabıysa tahmin edilebildiği gibi: "iOS, Android'den daha az esnek bir işletim sistemi. Kısıtlamaları nedeniyle, iOS şimdilik problemli görünüyor bu konuda."

Android'le Oculus Rift'in birleşmesi, hayal bile edemeyeceğimiz yaratıcılıkta işlerin çıkmasına neden olabilir... Haberleri ve ürünü gözümüze takacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ek: Hazır konu Oculus Rift'ten açılmışken, gün içerisinde düşen bir diğer haberi de sizlerle paylaşmak isterim oyungezerler. Nate Mitchell, GDC'de yaptığı konuşmada yukarıdakilerin haricinde "hareketli görüntüler dolayısıyla kimi oyuncuların karşılaşabileceği mide bulantısı gibi durumları azaltmak için bir çözüm aradıklarını" da eklemiş. Bu tür bir rahatsızlığı olanlara duyurulur efendim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum