GDC 2019: Oddworld: Soulstorm'un İlk Sinematik Videosu Karşımızda!

Follow me… ZART!

GDC 2019’un ilk bombaları kucağımıza düşmeye başladı sevgili Oyungezerler. Bunlardan ilki de Oddworld: Soulstorm’un muazzam güzellikteki ilk sinematik videosu oldu.

Oddworld Inhabitants ekibi taaa 90’lı yıllarda da ara videoları ve dalgalanan su efekti eşliğindeki sahne geçişleriyle aklımızı başımızdan alırdı zaten. Görünüşe göre bu özelliklerini hiç kaybetmemişler çünkü yayınlanan videodaki detay seviyesi gerçekten de çok iyi. Videoda Abe’i göremiyoruz gerçi ama Oddworld: New 'n' Tasty’de tanıştığımız Alf ile yeni yol arkadaşlarımızdan Toby bize göz kırpıyor.

İlk olarak 2017’de duyurulan Soulstorm, kısmen 1998 tarihli Oddworld: Abe’s Exoddus’un yeniden yapımı kısmense yeni karakterler, yeni mekânlar ve yeni bir hikâye içeren yepyeni bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Stüdyo çalışanları Exoddus’taki hikâyeyi daha karanlık ve farklı bir bakış açısından bizlerle buluşturmayı amaçlıyorlar. Yani sizin anlayacağınız New 'n' Tasty’deki gibi büyük oranda bir yeniden yapım değil bu seferki.

Oddworld: Soulstorm'un bu yıl içerisinde PS4’e çıkması, önümüzdeki sene de diğer platformlar için duyurulması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum