Öfkeli Bir Fallout Hayranı, Fallout 1st Sitesini Bethesda'dan Önce Kaptı

Fallout 76'da 1. Sınıf Domain Keyfi

Fallout 76'nın yeni paralı abonelik servisi Fallout 1st duyurulduğundan beri büyük tepkiler almaya devam ediyor, şimdilik bu kararı pek destekleyen tarzda mesajlar görmedim ben şahsen. Ancak sadece duyuru değil, sonrasında yaşananlar da Bethesda'nın başını ağrıtacak gibi duruyor.

Bu abonelik servisinden yararlanan ilk oyuncular bile güya kendilerine özel olan Özel Dünyalarda ölü NPC'ler ve yağmalanmış alanlar olduğunu ve diğer oyuncuların bu dünyalara girebildiğini rapor etmişti. Hatta sınırsız malzeme taşıması için tasarlanan Malzeme Kutusunun da içine konulan malzemeleri sonsuza kadar kaybettiğine dair de olumsuz raporlar dolanıyor etrafta.

Ama bunları bir kenara bırakalım, Bethesda bu abonelik servisini duyururken gerekli web sayfası domain'lerini almayı unutuvermiş her nasıl olduysa :)

> Fallout 76'ya Yıllığı 100$'dan Özel Abonelik Geliyor

Öfkeli bir Fallout hayranı falloutfirst.com domain adresini satın alıp kendi Fallout 1st duyurusunu koymuş. Duyuru da öyle dandik falan değil, sayfanın kendisini oldukça çaba göstererek ve Fallout stiline uygun olarak tasarlamış. Ancak ziyaret edecekler için uyarımızı da yapalım, içerisinde bolca argo ve küfür var sitenin.

Site hala aktif durumda ama her an indirilebilir (muhtemelen şu an bununla uğraşan bir avukatlar ordusu vardır), ama öyle bir durumda da Internet Archive sayfası sayesinde bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Bakalım daha ne gibi komiklikler göreceğiz?

YORUMLAR
Walter o`Dim
25 Ekim 2019 17:00

Ağır toplu bir abimizmiş helal olsun gülmekten öldüm sitede

Parolamı Unuttum