Önümüzdeki Dönemde Dungeons & Dragons Oyunlarına Doyacağız

Bana oradan üç zindan, dört ejderha

Dungeons & Dragons'un yayıncısı Wizards of the Coast'un başkanı Chris Cocks, yakın gelecekte yedi ve sekiz yeni Dungeons & Dragons oyunuyla karşılaşacağımızı belirterek D&D hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen The Game Awards'ta bu oyunlardan ilki olan Dark Alliance'ı görmüştük ama o sırada henüz bunun bir D&D dalgasının ilk oyunlarından biri olduğunu bilmiyorduk. Bu yılın başlarında da Larian Studios'un Baldur's Gate 3'ü geliştirdiğini öğrenmiştik ki Cocks bunu 'verdiğimiz en kolay kararlardan biriydi' diye açıklıyor. Dark Alliance ise "orta ölçekli bir proje' olarak değerlendiriliyormuş.

Cocks henüz diğer projelerle ilgili kesin bilgiler vermese de tüm oyunlarda tek oyuncu modu bulunacağının altını çiziyor. "Tek kişilik oyunlarımız olacak, bunların çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca tüm oyunlarımızda da mutlaka tek oyunculu modlar bulunacak, ancak co-op perspektifinden baktığımızda da arkadaşlarınızla grup kurup maceralara atılabilmenizi de istiyoruz, birlikte bir şeyler başarabilmek gizli sosumuzun en önemli parçalarından biri oalcak" demiş.

Şimdiye kadar öğrendiğimiz iki oyun da Forgotten Realms evreninde geçiyor, ama bir Dragonlance hastası olarak umarım o evrende geçen oyunlar da görürüz. Hatta şöyle güzel bir Dark Sun, Ravenloft veya Greyhawk oyununa da hayır demem :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum