Oppenheimer'dan Tam 5 Dakikalık Özel Bir Klip Yayımlandı

Robert Downey Jr'ın karakterini de yakından gördük

Universal Pictures, 21 Temmuz'da resmi olarak vizyona girecek olan Oppenheimer'dan 5 dakikalık bir ilk bakış videosu paylaştı. Filmden siyah beyaz ve renkli çeşitli sekanslar gösteren bu klipte Oppenheimer ile dönemin önemli isimleri arasındaki diyaloglara şahit oluyoruz.

Bu şahsiyetlerden bir tanesi de Robert Downey Jr'ın canlandırdığı Lewis Strauss. Strauss, Amerika Birleşik Devletleri Atom Enerjisi Komisyonunda son derece önemli bir rolü olan bir işadamı. MCU'nun ünlü yıldızı Downey uzun süredir beyazperdede görünmüyordu. Canlandırdığı karakter Oppenheimer'ın 'düşmanı' niteliğinde olduğu için bir hayli merak uyandırıcı. Sonuçta gerçek hayatta Oppenheimer'ın güvenlik izninin kaldırılmasıyla sonuçlanan soruşturmaya yol açan isimlerden birisi kendisi.

Christopher Nolan'ın yönettiği filmde atom bombasının ardındaki beyin J. Robert Oppenheimer'ı Cillian Murphy canlandırıyor. Filmde Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Josh Hartnett, Casey Affleck, Rami Malek, Kenneth Branagh da rol alıyorlar.

Beş dakikalık özel klibi aşağıda izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Atlas Estrella
14 Temmuz 2023 18:41

Eskiden böyle değildi Chris, yeni filmi hakkında ser verir sır vermezdi. Bence izlemeyelim, merakımız kaçmasın.

Mert
14 Temmuz 2023 16:04

Tüm filmi IMAX'le çektik, 18K çözünürlüğü var diyorsunuz. Ondan sonra 1080p fragman koyuyorsunuz :)

Parolamı Unuttum