Advertisement

Origin'in Arayüzü Köklü Bir Değişikliğe Uğrayacak

Origin'in köklü çözümü için düğmeye basıldı

Electronic Arts'ın dijital video oyunu platformu Origin'in eski ve hatalarla dolu arayüzü yerini yenisine bırakacak.

NeoGaf forumlarında paylaşılan görsellere göre Origin, önümüzdeki günlerde daha modern ve hızlı bir hal alacak. Genel olarak eskisinden farklı bir biçimde keskin hatlara sahip Origin'in artık daha sade ve anlaşılır bir hal aldığı paylaşılan görsellerden belli oluyor. Diğer bir yandan sol tarafta yer alan menü kısmı ile beraber, bedava oyunlara erişim, Origin Acces ve indirimde olan oyunlara göz atmak kolay bir hale getirilecek. Kütüphane bölümünde ise oyun başlıklarının altında oyuna ait ayarlar, bilgiler ve içerilen başarımlar yer alacak.

Tasarım olarak GOG Galaxy'i de andıran yeni Origin bu sefer arayüz olarak Steam'e gerçekten bir rakip olabilir. Fakat şahsen Steam forumlarına benzer bir sistemi Origin'in yeni sürümünde görmek oldukça heyecan verici olabilirdi. Her ne kadar Steam kendisini dijital bir video oyunu marketi olarak açıklasa da, forum, pazar ve inceleme bölümleri ile beraber oyuncuları bir araya getirdiği için platformlar arasındaki liderlik koltuğunda rahat bir şekilde ve hak ederek oturabiliyor.

Şimdilik beta sürümünde olan yeni arayüzü denemek isterseniz, programın ayarlar kısmından "Update to beta version when available" kısmına tıklamanız yeterli. Fakat EA, yaptığı açıklamada bu seçeneği seçen her kullanıcıyı beta programına dahil etmeyeceğini açıkladı. Muhtemelen Origin kullanım oranımıza göre beta programına dahil olabileceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum