Orijinal Battlefront 2 Güncellendi, Ama Oyuncular Durumdan Memnun Değil

Yıllardır sorunsuz çalışan oyun sorun yaratmaya başladı

2005 model Star Wars Battlefront 2, modern bilgisayarlarda çalışabilmesi adına yoğun güncellemelerden geçti. Aradan geçen 16 yıla rağmen hala küçük de olsa aktif bir oyuncu grubuna sahip olan oyun, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir güncelleme ile oyuncuların karşısına çıktı. Bu güncelleme ile birlikte kontrolcü desteği ve yüksek çözünürlüklü bilgisayarlar için detaylı bir UI ölçekleme sistemi oyuna eklenmiş oldu.

Fakat oyuncular durumdan pek de memnun değil gibi görünüyor. Steam forumlarında serzenişte bulunan oyuncular, yeni kontrolcü desteğinin bazı menülerde devre dışı kaldığını ifade ediyor. Aynı şekilde her oyundan sonra tuş atamalarınızı sıfırlayan sistem, bazı hareketleri yapmanızın da önüne geçiyormuş.

Tabii ki bunlar düzeltilemeyecek sorunlar değil. Öte yandan bu güncelleme ile birlikte modlu Battlefront 2 oyuncuları büyük bir sıkıntı yaşamaya başlamış. Oyunun niş kitlesinin büyük bir kesiminin Battlefront 2'yi modlu oynadığını hatırlatmakta fayda var. Yani geliştirici ekibin acilen duruma müdahale etmesi gerekecek gibi görünüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum