Örümcek Adam 3'te Venom'u Görebiliriz!

Deadpool dışarı, Venom içeri

Ortada bir süredir Örümcek Adam 3'te Deadpool'un da boy göstereceğine dair haberler dolanıyordu ancak Marvel'la ilgili sızdırdığı başarılı bilgilerle tanınan Roger Wardell'ın iddiasına göre ortada böyle bir plan yok. Sony bunun yerine Tom Hardy'nin Venom'unu bu filmde görmek istiyor!

Wardell daha önce de Avengers: Endgame ile ilgili ciddi spoiler veren bilgiler paylaşmış ve bunların gerçek olduğunu ortaya çıkmıştı. Wardell, Deadpool için kendi filmleri olsa da ana X-Men filmlerinde hiç görünmediğini, MCU için de aynısının geçerli olacağını söylüyor.

Örümcek Adam 3'ün henüz vizyon tarihi bile belli değil ama kendisi Marvel'ın en önemli markalarından biri ve bu yeni filmde kimleri göreceğimiz de şimdiden büyük merak konusu. Örümcek Adam ve Venom daha önce de filmlerde, dizilerde ve çizgi romanlarda bolca karşı karşıya geldiler (mesela 2007 tarihli Örümcek Adam 3), hatta son Venom filmi içinde Örümcek Adam olmadığı için eleştiri bile aldı. Bu iki karakteri bir kez daha aynı filmde izlemek son derece keyifli olur.


Çizgiroman filmlerinde işler biraz karışık aslında. Sony, Örümcek Adam'ın sinema haklarına sahip ve karakterin MCU'da olmasına izin veriyor. Venom ise Sony'nin Marvel Karakterleri Evreninin bir üyesi. Marvel Studios başkanı Kevin Feige ise zamanında Venom'un MCU filmlerinde görünmesine dair bir planları olmadığını, Tom Hardy'nin Venom filminin bir Sony projesi olduğunu söylemişti. Venom filminin ve yeni Örümcek Adam serisinin yapımcısı olan Amy Pascal ise "tüm bu karakterler Marvel çizgiroman evreninin üyeleri" diyor. Her ne kadar Feige "asla, asla demeyiz" diyerek bir şekilde açık kapı bıraksa da Spider-Man ve Venom kesişmesine (crossover) pek de ihtimal vermiyordu.

Venom 2'nin vizyon tarihi 2 Ekim 2020, Örümcek Adam 3'ün tarihi ise henüz belli değil.

YORUMLAR
Mehmet
28 Mayıs 2019 23:22

ay bu lütfen olsun, tom hardy tom holland'ı dövsün bir güzel

Parolamı Unuttum