Outlast'ın Geliştiricisi, Aynı Evrende Geçen Yeni Oyununu Yakında Duyuracak

Korkmak iyidir

Outlast serisinin geliştiricisi Red Barrels, yeni projesine dair gizemli bir ipucu verdi Twitter üzerinden. Yalnızca "yakında duyuru geliyor" mesajıyla paylaşılan bu tweet'te gördüğümüz tek şey ise birbirini tutan iki el ve "özgürlüğün bittiği yer" cümlesi. Renk kullanımı ise zaten bas bas Outlast diye bağırıyor.

Red Barrels daha önce de yeni bir oyunun sinyallerini vermişti ancak o zamanlar (yani 2017 sonlarında) stüdyo o dönem Outlast 2'nin devamı üzerinde çalışmadığını da söylemişti, bunun yerine yine Outlast evreninde geçen farklı bir oyun geliştiriyorlarmış. Yine o açıklamanın yapıldığı mesajda bu projenin "bir çok oyuncunun istediği şey" olduğu da belirtilmişti.

Eğer ortada Outlast 3 yoksa, Outlast 2'ye DLC gelmeyeceğini biliyorsak geriye çok fazla seçenek kalmıyor aslında. Bu ya Outlast evreninde geçen bir yan oyun, ya da bir VR oyunu.

Proje bir VR oyunu çıkarsa çoğumuza hitap etmeyecek (tabii evinde VR sistemi olanlar şanslı, Outlast dünyasında bir VR oyununu ne kadar korkutucu olabileceğini ancak tahmin edebiliyoruz), o yüzden umarım bir yan oyundur ve bizi yine güzelce korkutur :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum