Ouya'nın Benchmark Sonuçları Hiç İç Açıcı Değil

99$'lık konsol, benchmark testinde Nexus 4'ün çok gerisinde kaldı.

Kickstarter'ın şimdiye kadarki en çok bağış toplayan ve en başarılı projeleri arasında başı çeken konsol Ouya, geliştiricilerin ardından ön sipariş veren kullanıcılara da geçtiğimiz dağıtılmaya başlandı malumunuz. Yapılan çeşitli incelemeleri takip ettiyseniz biliyorsunuzdur, çok da parlak notlar alamadı 99$'lık konsol. Şimdiki haberimiz, Ouya'yı daha da gözden düşürecek maalesef.

Ouya'sını alan James Coote isimli bir geliştirici, konsolunun performansını test etmek için 3DMark Ice Storm testini uygulamış. Beklendiği üzere sonuçlar, Ouya'yı merakla bekleyen oyungezerler için pek hoş değil. “Beklendiği üzere.” diyorum, çünkü NVIDA Tegra 3 artık yaşlı başlı bir işlemci. Ouya, testte 4.077 puan almış ki, Qualcomm Snapdragon S4 Pro kullanan Nexus 4'ün aynı testte 10.201 puan aldığını düşünürsek durumun vehameti daha iyi ortaya çıkıyor.

“Ancak yine de bunun bir benchmark sonucu olduğunu unutmamak gerekiyor. Eğer tam bir fikir elde etmek istiyorsanız, karşılaştırmalı oyun testlerine de bakın arkadaşlar.” diyerek, yaşlı gözlerle Ouya almaktan vazgemek üzere olan oyungezerlere bir açık kapı bırakmak istiyorum. Çünkü çöktü adamlar, bu kadar da yüklenmeyelim değil mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum