Overwatch 2'den Yepyeni Bilgiler Karşınızda

Haritalar, karakterler ve çok daha fazlası

Uzun süredir merakla beklediğimiz Overwatch 2'den yeni haberler var. Dün akşam düzenlenen canlı yayında yeni detayları gün ışığına çıkan oyun, yepyeni haritalar ve karakter düzenlemeleri ile gelecek. 3 saate yaklaşan bir canlı yayın yapan Blizzard ekibi, bu yayında Overwatch 2'nin PvP kanadına odaklandı.

Öncelikle gelin oyunun temelinde yaşanacak değişikliklerden bahsedelim. Overwatch 2'de takımların sayısı 5'e inecek. İki destek, iki hasar ve bir tank kahramanından oluşacak olan takımlarda böylece "off-tank" kavramı ortadan kaldırılmış olacak. Blizzard bu değişikliğin oldukça önemli olduğu görüşünde.

Bayrağı Jeff Kaplan'dan devralan Aaron Keller, bu değişimin Overwatch alemindeki bir sonraki adım olduğu görüşünde. Bildiğiniz üzere bir dönemler profesyonel sahneyi GOATs metası domine etmiş, Blizzard'ın "rol kilidi" sistemini oyuna getirmesine sebep olmuştu. Overwatch 2 ile birlikte ekip bu hataya tekrar düşmek istemiyor.

Yeni oyun ile birlikte bazı karakterlerde önemli değişimler yaşanacağını da belirtelim. Ekip, özellikle Bastion üzerinde bir hayli mesai harcayacak gibi görünüyor. Blizzard, karakterin oynanışını ciddi anlamda değiştireceğini açıklarken, yakın zamanda bu değişimleri göreceğimizin de sinyallerini vermiş.

Değişeceği netleşen karakterlerden biri de Mei olacak. Buz silahı ile hala hasar ve yavaşlatma verecek olan Mei, tamamen dondurma özelliğini yitirecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum