Overwatch 2'nin Yeni Karakteri İle Tanışın: Kiriko

Kriko ile karıştırmayın...

Uzun süredir ipuçları ile karşımıza çıkan yeni Overwatch 2 karakteri Kiriko resmen tanıtıldı. Oyunun yeni destek şampiyonu, Tokyo Games Show esnasında yeni videosu ile karşımıza çıktı. Video, geçtiğimiz haftalarda sızdırılan görüntülerin doğru olduğunu da kanıtlamış oldu.

Kiriko, mobilitesi oldukça yüksek bir destek karakteri olacak. Overwatch ekibinin yeni "5v5" savaş sistemine göre ayarladığını söylediği karakterimizin ana yeteneği olan Healing Ofuda, Kiriko'nun takım arkadaşlarını iyileştirmesini sağlıyor. Bu tılsımlar takım arkadaşlarını takip edebiliyor. Fakat Kiriko'nun sevimli yapısı sizi kandırmasın zira Kunai'leri ile rakiplerine zorlu anlar yaşatabiliyor.

Videoda gördüğümüz ışınlanma sekansı da Kiriko'nun yetenekleri arasında. Ally Teleport olarak geçen bu yetenek sayesinde, duvarların ardından bile, arkadaşlarının yanına zıplayabiliyor Kiriko. Bir diğer yeteneği Protection Suzu ile kısa süreliğine arkadaşlarının üzerindeki debuff'ları alabiliyor. Bu yeteneği, Baptiste'in Immortality Field yeteneğine benzetebiliriz. Fakat Blizzard, Kiriko'nun bu yeteneğinin çok daha kısa sürdüğünün altını çiziyor.

Kiriko'nun ultisi ise Kitsune Rush olarak adlandırılmış. Bu yeteneği kullandığında önünden gönderdiği tilki ruhu, yolundaki takım arkadaşlarının yürüme ve saldırı hızlarını artırdığı gibi yetenek sürelerini de kısaltıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum