Overwatch Archives Etkinliği Başladı!

Bolca yeni kozmetik ve oyun modu bizlerle

Overwatch'ta arşivlere dönme zamanımız geldi. Geçtiğimiz sene belirli hikaye parçalarını anlatmak üzere düzenlenen etkinliğin ikinci yılı, 12 Mart'tan itibaren başlamış durumda. Etkinlik süresince her zaman olduğu gibi yeni kozmetikler, spreyler, emote'lar ve pek çok içeriği kazanma şansına erişeceksiniz.

Yaklaşık üç hafta sürecek etkinlikte üç farklı kostüm kazanma şansınız olacak. Bu kostümleri her hafta belirtilen galibiyet sayısına ulaştığınızda alabileceksiniz.

Birinci haftada King's Row'a dönerek Omnic'lerin saldırısını engellememiz gerekecek. Bu modda Tracer, Torbjörn, Reinhardt ya da Mercy dörtlüsünden birini seçerek oynamanız lazım. Modun challange kısmında ise ölen Omnic'ler yere lava bırakacağı için dikkatli olmakta fayda var. Bu hafta alabileceğiniz galibiyetlerden sonra bir sprey, bir ikon ve Symmetra kostümü sizleri bekliyor olacak.

İkinci haftada ise ise rakipleriniz ile daha yakın temasa gireceksiniz. McCree, Moira, Genji ya da Reyes'i (Reaper) kullanabileceğiniz bu oyun modunun challange versiyonlarında ise oyuncuların canı azaltılacak. Bu hafta dokuz galibiyet almanız halinde Torbjörn temalı sprey, ikon ve kostüme kavuşabileceksiniz.

Üçüncü haftanın hikaye kısmında ise Tracer, Genji, Winston ve Mercy ile farklı bir göreve çıkacağız. Bu modun challenge versiyonlarında destek şampiyonları kapanacak ve bazı düşmanlarınız daha hızlı ve etkili saldırabilecek "enraged" moduna giriş yapacak. Dokuz galibiyetin ardından ise Mei'ye ait kostüm, ikon ve sprey hediyesi hesabınıza eklenecek.

Overwatch Archives etkinliği 2 Nisan'a kadar devam edecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum