Overwatch'ın Heyecanla Beklenen Karakteri Doomfist Ortaya Çıktı!

Çok eğlecenli olacak gibi duruyor!

Aylardır hakkında hayran teorileri tartışılan, oyuna gelen her güncelleme ile ipuçları bulunan Doomfist sonunda ortaya çıktı!

Overwatch'ın resmi YouTube kanalında yayımlanan hikaye videosu ve Jeff Kaplan'ın sunduğu geliştirici güncelleme videosu ile birlikte Doomfist tanıtıldı. Öyle gözüküyor ki, Doomfist'i oynamak pek zevkli olacak! Rakiplerine doğru büyük bir hızla atılarak onları geriye itebilen (duvara doğru iterse ekstra vurabilen), rakibiyle birlikte kendini havaya fırlatan bir yumruk atabilen Doomfist, ulti (Q) yeteneği ile birlikte ise havaya atılarak seçtiği bölgeye inip herkesi sersemletebiliyor. 

Ayrıca pek meşhur eldiveni ile birlikte rakiplere ateş edebilen yeni karakter, pek havalı ve oynaması zevkli olmuş diyebilirim. Halihazırda PTR'a (Deneme Sunucusu) eklenen kahraman, yakında ana oyuna da dahil olacak.

Tabii bahsetmeden geçmek olmaz, Doomfist'i seslendirmek için uzun süredir çabalayan Terry Crews'i Blizzard üzmüş gibi gözüküyor. Zira karakterinseslendirmesi Crews'e verilmemiş...

Oynanış görüntüleri için ise şu videoya göz atabilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum