Overwatch'ın Kış Etkinliğinin Tarihi Belli Oldu

Noel Baba Torbjörn!

Cadılar Bayramı etkinliğinden sonra uzun süredir beklenen Overwatch'ın kış etkinliğinin tarihi belli oldu!

Firmanın sosyal medya hesaplarından paylaşılan bir görsel ile, yeni etkinliğin 13 Aralık'ta başlayacağı duyuruldu. Etkinliğin içeriğine dair bir açıklama olmasa da, paylaşılan görselden yola çıkarak haritaların kış temalarına uygun bir şekilde yenileneceğini söyleyebiliriz. Zira görseldeki kartpostalda King's Row haritasının karlı ve yılbaşı süslü versiyonu yer alıyor.

Ayrıca Reddit forumlarında uzun süredir konuşulan ve yeni yamaların dosyalarından edinilen birkaç bilgi de mevcut. Tıpkı Cadılar Bayramı'nda olduğu gibi her kahramana bir duruş, söz ve sprey geleceği dosyalardan ortaya çıkarılmış durumda. Widowmaker, Reinhardt, Mercy, Symmetra, Reaper, Sombra, Roadhog, D. Va, Ana, Soldier: 76 ve Lucio'ya kostüm, hareket (emote) veya intro hareketi seçeneklerinden birinin geleceği de biliniyor.

Bunun dışında Winston, McCree, Mei, Pharah, Zarya, Tracer ve Zenyatta karakterlerinin kostüm, hareket veya intro hareketi seçeneklerinden ikisine sahip olacağı; alemin taretçi mühendisi Torbjorn'un hem kostüm hem hareket hem de intro hareketine kavuşacağı söylentileri ortalıkta dolaşmakta. Ki uzun süredir spekülasyonları yapılan "Santabjorn"ü de göz önüne alırsak gayet mantıklı duruyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum