Overwatch T.V Serisi Hayal Değil

Ay olabilir mi öyle bir şey?! Lütfen gerçek olsun çünkü!

Overwatch karakterleri için çıkan "Animated Short" serisi başladığından beri tek bir hayalim vardı; Overwatch filmi.

Bugün gelen haberle sadece benim değil eminim bir çoğunuzun da rüyalarını süsleyen Overwatch filmi ya da T.V serisinin gerçeğe dönüşebileceğini yetkili ağızdan duyduk. Netflixile görücüye çıkan Skylanders'in olumlu eleştiriler alması üzerine Blizz&Acti aşkı gözlerini açtı. Blizzard Activision Studios'un Eş Başkanı Stacey Sher şirketin daha fazla markalarını dizi ya da filme uyarlamayı düşündüklerini belirtti.

"Daha fazlasını hayata geçireceğiz. Ama aynı zamnda daha dikkatli ve özenli hareket edeceğiz. Elimizdeki en iyi ürünler arasından seçim yaparak diziye ya da filme uyarlayacağız. Her ürün hangisine daha uygunsa ona göre hareket edilecek."

Activision Blizzard Studioselindeki popüler oyunlardan olan Call of Duty'nin film olarak 2018 - 2019 tarihlerinde hazır olacağını açıklamıştı. CoD doğası gereği bol patlamaları ve harika aksiyon sahneleri ile Hollywood filmi olmak için biçilmiş kaftan. Activision'un elinde doğru düzgün başka markasının kalmadığını ve firmanın halen bu sektöre yeni isimlere devam etmek istediğini düşünürseniz; yarattığı oyunlara verdiği derin tarih ve karakter çeşitliliği ile geriye Blizzard kalıyor. En güçlü ihtimal Overwatch gibi görünüyor çünkü Animated Short serileri ile hayranlarının aklını başından alan oyun bu konudaki başarısını kanıtladı. 20 milyonu bulan oyuncu sayısı ise Overwatch'u Activision Blizzard Studios için mali açıdan iyi bir seçenek haline getiriyor. Denklemden filmi yeni çıkmış Warcraft'ı, filmi hazırlanan Call of Duty'i çıkardığınız zaman Blizzard'ın yeni yükselen yıldızı Overwatch en mantıklı seçenek gibi görünüyor.

Açıkçası ben televizyon dizisi yerine Overwatch filmini tercih ederim. Siz ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum