Overwatch Winter Wonderland Etkinliğinin İlk Kozmetiği Geldi

Karşınızda Snowboarder Zarya

Dün, 11 Aralık'ta Overwatch'un sevilen etkinliği Winter Wonderland'in geri döneceğinin haberini vermiştik. Overwatch resmi hesabı etkinlikte çıkaracağı yeni kozmetiklerden ilkini yayınladı.

 

Rus kahramanımızı minnoş bir ayıya çeviren bu skin, Zarya'nın sert bakışlarını yumuşatmayı başaramamış. Diğer Winter Wonderland kostümlerini beklememiz gerekecek fakat Snowboarder Zarya minik kuyruğu ile bu etkinliğin en ponçik kostümü olacak gibi.

Winter Wonderland etkinliği şimdiden tüm Overwatch topluluğunu etkisi altına almayı başardı. Reddit'te "thankstowelie" nickli bir kullanıcı NBA takımlarından Dallas Mavericks'e, şimdiye kadar gördüğünüz en iyi kurgulardan birini yapmış.

 

I do in-game media for the Dallas Mavericks and after two years of asking they finally let me do an Overwatch video! Please enjoy MAVERWATCH! from r/Overwatch

Oyun içi VTR'leri (maç içerisindeki videolar) yaptığını belirten "thankstowelie", bu kurguyu uzun süredir yapmak istediğini fakat bugüne kadar bir türlü izin alamadığını belirtmiş. Kullanıcı Avrupa sahnelerinden tanıdığımız Doncic'in sıkı bir OW fanı olduğunun da altını çiziyor. Bununla beraber hem NBA hem de OW hayranı olarak videonun beni kahkalara boğduğunu belirteyim.

Buradan Jeff Kaplan'a sesleniyorum: NOW 76 Kostümü isteriz!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum