Oynaması Ücretsiz DVO Bless Unleashed, Seneye PC'ye De Geliyor

Bless'in kötü kaderi devam edecek mi bakalım

Bu yılın Şubat ayında tamamen ücretsiz olarak Xbox One için çıkış yapan Bless Unleashed, ilginç karakter seçenekleri ve kaliteli grafikleriyle dikkat çeken DVO'lardan biriydi. Round 8 Studios tarafından geliştirilen oyun 2018 yılında yayınlanan Bless Online'ın reboot haliydi ve Xbox One için Bandai Namco Entertainment tarafından yayınlanmıştı.

Dün yapılan açıklama eşliğinde hem oyunun 2021 yılında PC'ye de geleceğini öğrendik, hem de oyunun Steam sayfası açıldı. Oyun aynı Xbox One'da olduğu gibi PC'de de oynaması ücretsiz olacak. Her ne kadar oyunun yeni açılan web sayfasında bu bilgiye ulaşmak mümkün olmasa da, büyük ihtimalle PC ve Xbox One arasında çapraz oyun imkanı sunması da bekleniyor.

Oyunun tasarımları gerçekten çok iyi, özellikle de bazı ekran görüntülerindeki ortamlara hayran kalmamak elde değil. Ancak DVO'ların da artık eskisi kadar büyük ilgi görmediği malumunuz, hatta Bless Online'ın oyuncu sayısı azlığı yüzünden kapandığını düşünürsek Bless Unleashed macerasının ne kadar süreceği de şüpheli. O yüzden içimden keşke şu oyunu güzel bir hikaye eşliğinde tek kişilik bir oyun olarak oynamak mümkün olsaydı diye geçirmeden duramıyorum.

Bless Unleashed screenshots 1Bless Unleashed screenshots 8

YORUMLAR
Parolamı Unuttum