Oynaması Ücretsiz Tom Clancy’s The Division: Heartland Duyuruldu

Ubisoft'un yeni oyunu bağımsız bir deneyim sunacak

Ubisoft, Tom Clancy’s The Division evrenini genişletme çabalarıyla ilgili bilgiler verdi ve bunlardan biri de seriye eklenecek olan oynaması ücretsiz yeni oyun Tom Clancy's The Division: Heartland oldu.

2016 tarihli Tom Clancy's The Division, 2009'dan beri Tom Clancy şemsiyesi altındaki tamamen orijinal olan ilk IP'ydi ve birden fazla Ubisoft satış rekorunu kırmıştı. Oyun serisi, Tom Clancy’s The Division 2'nin 2019'un en başarılı oyunlarından biri olmasıyla gelişimini sürdürmüş ve 2020 genişletmesi The Division 2: Warlords of New York, oyunun tarihinin en aktif bölümü olmuştu.

Ubisoft serinin bu genişletme sürecinin bir parçası olarak The Division evreninde yepyeni, ücretsiz oynanabilen bir oyun olan Tom Clancy’s The Division: Heartland'ı tanıttı. Geliştirmesi, The Division ve The Division 2'de de çalışmış ve Tom Clancy lisanslarıyla yakın bağları olan Red Storm Entertainment stüdyosu tarafından sürdürülüyor. Heartland, 2021-2022'de Playstation, Xbox ve PC'de bağımsız olarak sunulan bir deneyim olacak. Ubisoft ayrıca The Division serisini mobile taşıyarak evreni daha da geniş bir kitleye taşıma planlarını duyurdu.

The Division 2, 2021'in sonlarında yapılacak bir güncellemenin parçası olarak yepyeni bir içerik daha alacak. Ubisoft Bucharest'in desteğiyle Ubisoft Massive, tamamen yeni bir oyun modu ve artan yapılandırma çeşitliliği ve uygulanabilirliği vurgusuyla ajanları seviyelendirmek için yeni yöntemler içerecek olan bu yeni içeriğin geliştirilmesine öncülük ediyor. Bu yeni güncelleme ile ilgili daha fazla ayrıntı yayınlanmadan önce açıklanacak.

Tom Clancy's The Division: Heartland'ın testlerine başvurmak isterseniz şu siteyi kullanabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum