Oyuncu Sayısı Artmasın Diye Final Fantasy 14 Satışları Durduruldu

Ücretsiz deneme sürümüne de ara veriliyor

Final Fantasy 14 oyuncularının özellikle de Endwalker sonrası en büyük şikayetleri oyuna girmek için çok uzun kuyruklar beklemek zorunda kalmaları. Durum bir türlü çözüme kavuşmayınca Square Enix çareyi oyunun perakende ve dijital satışlarını durdurmakta buldu.

Evet, yanlış okumadınız. Final Fantasy 14 oyuncu sayısı artışını engellemek için bir süreliğine daha fazla oyun satmayacak. Ayrıca Ücretsiz Deneme versiyonunun kayıtları da yine geçici olarak durduruldu, benzer biçimde yeni reklamlar da yapılmayacak.

Daha önce böylesini duymuş muyduk inanın hatırlamıyorum. Oyunlar oyuncu sayılarını artırmak için kırk takla atarken Final Fantasy 14 bunun tam tersini yapmak zorunda kaldı.

Ayrıca mevcut oyunculara da özür mahiyetinde ekstra oyun süresi verilecek. Daha önce de 7 günlük oyun süresi verilmişti, Square Enix şimdi de ekstradan 14 gün oyun süresi verecek ve bunu tüm oyunculara sunacak. Bundan 21 Aralık'a kadar aktif aboneliği olan tüm hesaplar yararlanacak.

Final Fantasy 14'ün yapımcısı ve yönetmeni Naoki Yoshida yine son derece kibar bir mektup kaleme almış ve gelişmeleri paylaşmış, onu da okumanızı öneririm.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum