Oyungezer Dergimiz 2022 Haziran Sayısıyla Karşınızda

Cehennemde para harcama keyfi

Oyungezer dergimizin 176. sayısı ile karşınızdayız sevgili Oyungezerler! Havaların kavurmaya başladığı bugünlerde yine her zamanki gibi keyifle okuyacağınız bir sayı sizi bekliyor.

"O da nesi, mobil oyundan kapak yapmışlar!" diye şaşırmış olabilirsiniz ama sonuçta bir Diablo oyunu bu :) Can, alfasından itibaren Diablo Immortal ile yatıp kalktı, üstelik bunu oyun ülkesinde yasaklı olmasına rağmen binbir dereden su getirerek yaptı. Hem ay başında çıkması, hem de PC oyuncularıyla da buluşması Diablo Immortal'ı kapağa taşıyıverdi. Kapak da yakıyor, değil mi?

İnceleme sayfalarımız da yine cıvıl cıvıl: Rogue Legacy 2, Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters, King Arthur: Knight’s Tale, Trek to Yomi, Sniper Elite 5, The Stanley Parable: Ultra Deluxe derken her zevke hitap eden bir şeyler bulabilirsiniz.

Bunun dışında acayip eğlenceli bir de dosya konumuz var: NPC Olsak! Bence bunu da çok beğeneceksiniz.

Bu ayki sayımızın yanan kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2022 Haziran sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Haziran (#176) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
DogukanDogu
10 Haziran 2022 21:30

Kapak resmi tam da Haziran ayına yakışır bir resim olmuş. :)

 

 

Stardust
8 Haziran 2022 20:55

Harika görünüyor, elinize sağlık.

Bu ay dergi fiyatına normalde ödediğime göre küçük bir zam yaptım kendi çapımda :) Her şeyin fiyatı bu kadar artmışken Oyungezer'e ödediğim ücret sembolik denecek kadar az kalmıştı.

Decypher
Stardust
10 Haziran 2022 15:37

Çok teşekkür ederiz Stardust, çok incesin :)


Parolamı Unuttum