Oyungezer Dergimiz Eylül Sayısıyla Karşınızda

Dergide bu ay DC rüzgarları esiyor

Oyungezer dergimizin 155. sayısıyla yeniden karşınızdayız sevgili Oyungezerler. Sanırım ilk fark ettiğiniz şey geçen ay "farklı bir formatta basılı formata geri dönme planlarımız var" dememize rağmen basılı formata geri dönemediğimiz olmuştur. Ama valla bu son (en azından öyle umuyoruz) :) Serpil'in derginin giriş yazısında da dediği gibi Ekim sayısıyla birlikte yeniden yeniden baskı makinelerine, kitaplık raflarına, çantanın arka gözüne, ellerinizin arasına geri döneceğiz.

Dijital Eylül sayımız yine dopdolu ve kapaktan da gördüğünüz gibi hep beraber Gotham'a konuk oluyoruz! DC Fandome etkinliğinden en özel haberler, Gotham Knights ve Suicide Squad: Kill the Justice League ilk bakışları, DC filmlerinin geleceğine göz attığımız özel yazımız eminiz içinizdeki DC hayranını ortaya çıkaracak.

Bu ay inceleme sayfalarımız da yanıyor. Total War Saga: Troy, Hyper Scape, Microsoft Flight Simulator, Mortal Shell, Horizon: Zero Dawn Complete Edition, Fall Guys: Ultimate Knockout ve çok daha fazlasını dergimizde bulabilirsiniz.

Bir de unutmadan, bu sayımızda öyle bir K-Pop dosyamız var ki, aklınız durur :) K-Pop hayranlarının mest olacağına eminiz.

Bu ayki kapağımızı da şuraya bırakalım:

Oyungezer dergimizin Eylül sayısına sahip olmak için artık adresini ezbere bildiğiniz özel sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Hatta bu başlığı görür görmez herhalde soluğu o sayfada almışsınızdır ama unutanlar için yine de link vereyim:

Artık alışık olduğunuz üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Emree
23 Eylül 2020 17:51

sevgili oyungezer gene pdf linkini göndermeyi unuttunuz :(

dodothebird
20 Eylül 2020 13:26

Basılı olarak döneceğiniz zaman dijital only sayıları matbu formatta satın alabileceğimiz bi yöntem de sunsanız ya :)

Feyling
6 Eylül 2020 20:00

Black Myth Wukong'a Iron Harvest'ı basmışsınız yine yahu.

Feyling
Feyling
12 Eylül 2020 11:38

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]


Parolamı Unuttum