Oyungezer GİST'e Geliyor

Gaming İstanbul'da okurlarımız ve izleyicilerimiz ile buluşuyoruz.

 Merhaba sevgili Oyungezerler. Gaming İstanbul'a sayılı günler kala biz de duyurularımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Oyungezer ekibi olarak ofisi fuar boyunca kapatıp sizlerle buluşma kararı aldık. 2-5 Şubat tarihleri arasında Twitch ve Youtube üzerinden yayın yapıp sizleri konuk etmek istiyoruz. Bizimle oyunlar ile ilgili muhabbet edebilir, bizleri eleştirebilir ve oyun sektörü hakkında fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Aklınızda başka fikirler varsa bunları da bizlerle paylaşabilirsiniz. Buyurun konuğumuz olun.

Fuarda Oyungezer'in yanı sıra Overwatch oyunu ile Blizzard da yer alacak, Playstore standında FIFA 17 ve Battlefield 1 turnuvaları yapılacak. Netmarble, Tencent, Hi-Rez, IGG gibi büyük firmaların standlarının yanı sıra, Sony'nin PlayStation VR ile gövde gösterisi yapacağı da kulağımıza gelenler arasında. Bunlarla birlikte farklı bir sürü turnuvalar, Cosplay yarışmaları Gaming İstanbul'da oyunseverleri bekliyor. Ayrıca yerli korku oyunumuz No70'i de fuarda deneyebileceksiniz.

2-5 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuar İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak. Unutmayın GIST bir bilgisayar oyunları fuarı değil. Bir “oyun” fuarı. Oyunun her türüyle amatör ya da profesyonel olarak ilgileniyorsanız bu fuarda sizin de yeriniz var demektir.

GİST 2017 için hala bilet almadıysanız buraya tıklayarakziyaretçi bilet satın alma sayfasına gidebilirsiniz. Profesyonel biletler sayfasına ulaşmak içinse buraya tıklamanız yeterli.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum