Kral Arthur : Kılıç Efsanesi Ön Gösterim Bileti Kazananlar Belli Oldu

Warner Bros. Pictures ve Village Roadshow Pictures sizleri KRAL ARTHUR: KILIÇ EFSANESİ filminin Özel Gösterimine davet ediyor!

Güncelleme: Çekilişimiz sona ermiştir. Ön gösterime katılma hakkı kazananlara biletlerini 10 Mayıs Çarşamba günü öğlene kadar email ile ileteceğiz. Şimdiden iyi seyirler!

  • Osman M...t T...t
  • Cengizhan S...ü
  • Ali A...l A....z
  • Egemen T...l
  • Neslihan F...k

Warner Bros. Pictures ve Village Roadshow Pictures, Oyungezerler'i yönetmenlik koltuğunda Guy Ritchie'nin oturduğu ve başrolünde Charlie Hunnam'ın yer aldığı Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin ön gösterimine davet ediyor.

Filmde Arthur'un krallığa uzanan macerasını ve onun efsanevi kılıcı Excalibur'un hikayesini izleyeceğiz. Arthur'un sokaklardaki isimsiz bir köylüden tahta uzanan aksiyon dolu yolculuğunu Guy Ritchie'nin kendine has tarzı ile tecrübe edeceğiz. Arthur, henüz daha çocukken babası öldürüldüğünde, amcası Vortigern (Jude Law) krallığın başına geçer. Arthur'un taç hakkını elinden alan Vortigern krallığı yönetirken, olan bitenden habersiz bir şekilde yaşam mücadelesi veren Arthur, bir gün efsanevi kılıç Excalibur'u yerinden çeker ve kendi kaderini de eline alır.

Filmin kadrosunda Charlie Hunnam ve Jude Law'un yanı sıra Astrid Bergès-Frisbey, Djimon Hounsou, Aidan Gillen ve Arthur’un babası Kral Uther Pendragon rolünde Eric Bana da yer alıyor.

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi'nin ön gösterimi, 10 Mayıs Çarşamba günü İstanbul Levent’te 21:00 sularında gerçekleşecek.

Etkinlik için 5 adet çift kişilik davetiyemiz var ve bu davetiyelerden birine kazanmak için tek yapmanız gereken galerimizi ziyaret edip, burayı gezerek bir kod elde etmek. Burada karşınıza çıkan kodu ise kayıt sayfasına girerek çekilişe hak kazanıyorsunuz. Çekilişmiz 9 Mayıs Salı, saat 13.00'de sona erecektir.

İyi şanslar Oyungezerler!

kod-avi-tiklayin

Uyarı: Kral Arthur: Kılıç Efsanesi Özel Gösterimi Warner Bros. Pictures ve Village Roadshow Pictures  izniyle düzenlenmektedir. Tüm hakları saklıdır. Davetiyeler hediyedir para ile satılamaz. Gösterimlerde lütfen kayıt cihazı kullanmayınız ve telefonlarınızı kapalı tutunuz. © 2017 Warner Bros. Ent. Tüm Hakları Saklıdır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum