Özel Yapım Sekiro PC Kasası Ağzınızı Açık Bırakacak

Keşke bizim de olsa

İspanyol asıllı özel yapım PC kasası üreticisi Future Works, Activision, Intel Spain ve Corsair Spain'in de işbirliğiyle Sekiro: Shadows Die Twice temalı inanılmaz bir kasa tasarımına imza atmış. Yani daha önce de özel yapım kasalar görmüştük ama bu kasanın sıradışı tasarımı gerçekten de oldukça dikkat çekici.

Japon mimarisinden esinlenen kasanın tam ortasında bir GeForce RTX 2060 bulunuyor ve ekran kartı son derece zeki biçimde arka taraftaki ahşap kirişlere monte edilmiş ve uzaktan bakıldığında sanki kasada başka hiçbir şey yokmuş gibi görünüyor. Halbuki tüm kablolar çeşitli dekor elemanlarının arkasına ve içine saklanmış. Kasanın yan kısmındaki taş duvarlar tamamen manyetik ve çıkarılarak ekran kartının güç kablolarına erişilebiliyor. Çatının içinde ise üç adet Corsair HD120 RGB fan bulunuyor ve bunlar da seçilen turuncu renkle ambiyansa ekstradan katkı sağlıyor.

PC'nin diğer bileşenleri ise alt kısımdaki ahşap panelin içerisinde, gözden uzak biçimde bulunuyorlar.


Future Works'un bu muhteşem çalışmasında kullanılan sistemin özellikleri şu şekilde:

  • MSI MPG Z390I Gaming Edge Motherboard
  • Intel Core i5-9600K
  • Nvidia GeForce RTX 2060
  • Corsair MP510 NVMe 480GB SSD
  • Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3000MHz RAM
  • Corsair H150i Pro AIO
  • Corsair SF750 PSU

Kasanın yapım aşamalarını da aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Kim bilir belki ilham alıp siz de gaza gelirsiniz, belli mi olur :) (Ben de çok fena gaza geldim ama gerisi gelmedi tabii ki)

YORUMLAR
Mehmet
21 Temmuz 2019 03:21

konsolcu adamım, ama param olsa sunu alır odaya koyarım. calısmasına gerek yok, bakayım yeter

ocelot1789
19 Temmuz 2019 00:21

Vallahi hala en iyi kasa sistemlerinin ışıklı mışıklı kazma kutular olduğu fikri var millette. Neden hiç tasarım şeyler olmuyor böyle diye düşünüyordum. Bir ara StrikeX'ler falan vardı ama heves edemedik tam hiç. Şu tarz boş kasalar üretip satsalar güzel işler çıkabilir. Avengers binası tasarımlı bir kasa nasıl satar tahmin edebiliyonuz mu? :d

Parolamı Unuttum