Paladins Erken Erişim’den Çıkıyor

Mobil oyun da geldi

Oynaması ücretsiz olan Paladins, Overwatch’a güzel bir alternatif oldu. Geliştirici Hi-Rez Studios’un açıklamasına göre Paladins 8 Mayıs itibariyle Erken Erişim’den çıkıyor.Bu Kutlama Seremonisi oyuncularımız için. Onların geri bildirimleri sayesinde Paladins’i bugünkü haline getirebildik."

Paladins, pay-to-win ve lootbox sorunları ile gündeme gelmesine rağmen bugün Steam’de 24.000’in üzerinde bir oyuncu kitlesine sahip. Ayrıca Steam yorumları da “Oldukça Olumlu” olarak seyrediyor. Oyunun 212 ₺’lık indirebilir içerik sattığını da belirtelim. Paladins, ayrıca battle-royale oyun moduna da el atmış durumda. Ekip ocak ayında Paladins: Battlegrounds isminde bir mod duyursa da ilerleyen zamanda bunu Paladins Realm Royale isminde ayrı bir oyuna çevirdi. Bu oyun şimdilik kapalı alfa test sürecinde.

Paladins’i beta sürecinde oynayanlar 200 Crystal kazanacaklar. Bu parayı oyunda kozmetik eşyalar satın alınmak için kullanılabiliyor. 8 Mayıs’a kadar Crystal’leri toplamak mümkün. Oyunun bütün kahramanları da bu tarihe kadar açık olacak.

> Radical Heights İkinci Bir LawBreakers Olma Yolunda İlerliyor

Hi-Rez açıklamada ayrıca Paladins Strike isminde IOS ve Android için bir mobil oyun yayınladığını duyurdu. Bu oyunu indirenler Paladins’te ücretsiz olarak iki adet skin kazanacaklar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum