Paradox Resmen Açıkladı: Yeni World Of Darkness Oyunu Yolda!

Bu sefer kurtadam oluyoruz

Sonunda oluyor! Vampire: The Masqeurade’tan sonra iyice hasret kaldığımız, yıllardır yollarını gözlediğimiz World Of Darkness’a yeni bir oyunla geri dönüyoruz!

Hatırlayacağınız gibi Paradox Interactive geçen yılın ekim ayında White Wolf Games’in tüm fikri mülklerini video oyununa dönüştürme ve dağıtma haklarını satın almıştı. O zamandan beri de kendilerinden bir ses çıkmıyordu. Ta ki bugüne dek…

Firma yetkilileri dün gece yaptıkları bir açıklamayla Cyanide Studios (Styx, Blood Bowl, Call of Cthulhu) ile anlaştıklarını ve Werewolf: The Apocalypse için bir video oyunu geliştirdiklerini resmen duyurdu! Oyunun dağıtımınıysa Focus Interactive üstlenecek.

Bir Garou’yu (Fransızcada kurtadam manasına gelen “loup garou”dan geliyor) yöneteceğimiz oyunda medeniyete ve onun getirdiği yıkıma karşı savaşacak, dünyayı kıyamete sürükleyen The Wyrm adlı doğaüstü güce karşı mücadele edeceğiz.

Basın bülteninde White Wolf’un baş senaristi Martin Ericsson’ın “Dünya ölüyor. Ne zaman kuduracaksınız? Werewolf: The Apocalypse’in özündeki soru, günümüzde daha önce hiç olmadığı kadar geçerli. Dünyayı pençelerinizle ve çenenizle kurtarmanın bedeli ne?” sözlerine de yer verilmiş. Yani işin senaryo kısmında White Wolf ekibini görme şansımız var gibi.

Oyunun PC ve konsollar için geliştirileceği de belirtilmiş. Daha fazla bilginin şubat ayı başında düzenlenecek Focus etkinliğinde ortaya çıkması bekleniyor. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum