Paradox Yakında Crusader Kings III'ü Geliştirmeye Başlayabilir

Ben de bu sırada Game of Thrones modunu oynayayım bari.

Bir bakayım şu Crusader Kings II'ye kaç DLC çıkmış... Evet, tahmin ettiğim gibi 32 bin adet. Yani, gerçek rakam bundan biraz daha az olsa da (22 gibi) kimse, Paradox'un en çok sevilen strateji oyunlarından Crusader Kings II'nin çıkışı sonrası desteklenmediğini iddia edemez. Fakat bu destek, haritanın büyümesi ve eklenen içeriklerin yoğunluğu, Paradox’un kafasını karıştırmıyor da değil.

Vampyr Zor Mu Geldi? Oyuna Yeni Hikaye Modu Geliyor

Gameindustry.biz’e konuşan Paradox’un CEO’su Fred Wester, ileride büyük ihtimalle Crusader Kings III’ü yapacaklarını açıkladı. Crusader Kings II'nin biraz fazla “ağırlaştığını” söyleyen Wester, oyunun bundan sonra artık daha fazla genişleyemeyeceğinin altını çizdi: “İlerde büyük ihtimalle yenisini yapacağız. Bunun sebebi de Crusader Kings II’deki tekniksel derinlik. Oyuna daha fazla bir şey ekleyemeyiz. Harita çok büyük, oyunda bir sürü içerik var. Oyun ilk etapta aslında bizim sonradan eklediğimiz içerikleri kaldıracak gibi değildi. Yani oyun daha da ağırlaşacak, biz de bir süre sonra tahtayı silip, en baştan başlamamız gerekebilir.”

Görünüşe göre Paradox, Crusader Kings II’ye yeni içerikler eklemektense, motoru ve teknik altyapıyı güçlendirip, yeni bir oyun yapmak istiyor. Siz de bu sırada yeni bir hikâyeye başlamak istiyorsanız, oyun için yapılan bir sürü farklı moda göz atabilirsiniz.

Shadow of the Tomb Raider İçin Yeni Video Yayınlandı

nefretettigimizoyunbolumleri

YORUMLAR
Parolamı Unuttum