Advertisement

Paramount+ Etkinliğinde Öne Çıkan Dizi Ve Filmler

Teenage Mutant Stream Services

İnsanoğlunun yeni bir şeye alışıp, eskiyi tamamen unutma özelliği gerçekten taktire şayan. Çok uzun olmayan bir zaman öncesine kadar televizyonda elimizde kumandayla kanallar arasında gezinip izlenebilecek bir içerik için helak oluyorduk. Artık hayatımızda çok daha geniş bir kütüphane ve anında erişilebilirlik olduğundan televizyonun pek önemi kalmadı. Bunun farkında olan devasa firmalar da atılımlarına başladı. Belki de bu yeni trende geç kalan Paramount nihayet kendi yayın servisi Paramount+'ı donatmaya başladı.

Twitter üzerinden duyurularla çok sayıda markayı ve yayın hakkını bünyesine kattığını duyuran Paramount büyük bir etki yarattı. Sadece dizi ve filmler değil spor müsabakaları ve haber programlarıyla da kütüphanesini geliştiren Paramount+'nın etkinliğinden göze çarpanlar ise şunlar;

Halo Dizisinin İkinci Sezonu Onaylandı

Paramount+'nın ilk etapta en çok beklenen içeriklerinden olan Halo, daha ilk sezonu gösterilmeden devam için onayı kaptı. 24 Mart günü yayın hayatına başlayan dizinin devam sezonu için henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmadı.

Transformers'ın Yeni Yolu

Rise of the Beasts filmiyle başlayacak olan yeni nesil Transformers Evreni için, toplamda üç film bir animasyon film ve bir çizgi dizi duyuruldu. Yepyeni bir Transformers dönemi bizleri bekliyor. Benim merak ettiğim nokta ise Hasbro oyuncak satışları konusunda bir paylaşıma da gitti mi?!

Sonic 3 Ve Dahası

Sonic de sinematik evren kervanına katılmayı başardı. 8 Nisan günü vizyona girecek Sonic 2'nin ardından üçüncü film de resmen yolda. Ayrıca Idris Elba'nın başrolünde yer alacağı Knuckles dizisi de önümüzdeki yıl yayınlanacak.

Filmlerin Yeni Adresi; Paramount Plus

Top Gun, Lost City, Mission: Impossible ve Dungeons & Dragons gibi filmler yeni evlerine, Paramount+'ya taşınıyorlar. Ayrıca çok sayıda sinema filmi için de öncelikli yayın haklarını aldığını açıklayan Paramount, Quite Place III'ün de duyurusunu yaptı. 

Yan Babylon

La La Land ve Whiplash'ın yönetmeni Damian Chazelle'in son filmi Babylon'un da yayın hakları Paramount+'nın elinde. Brad Pitt ve Margot Robbie'yi bir araya getirecek olan Babylon'a yoğun bir ilgi var.

Bikini Kasabası Artık Dağın Eteklerinde

Sünger Bob'un da yeni adresi Paraomunt+ oldu. Sevimli sünger ve arkadaşlarını konu alan üç yeni karakter merkezli Sünger Bob animasyon filmi Paramount+'ya özel olarak ekranlara taşınacak. Her ne kadar bu yeni nesil animasyonlarıyla beni pek kendine çekemese de Sünger Bob her zaman kütüphanenizde olmasını isteyeceğiniz bir marka. 

Turtlemania At Its Finest

Teenage Mutant Ninja Turtles ya da bildiğimiz isimleriyle Ninja Kaplumbağalar yeni ve heyecan verici bir yola giriyor. 2023'te Seth Rogen imzalı yeni bir Ninja Kaplumbağalar filmi vizyona girecek. Bu filmin ardından TMNT'nin ikonik kötü adamlarını merkeze alan bir dizi TMNT filmi de Paramount+'a özel bir şekilde karşımıza çıkacak.

Dora Ve iCarly De Geri Dönüyor

CNBC-E'nin var olduğu güzel zamanlarda ülkemizde de gösterilen Dora The Explorer ve iCarly dizileri de yeni evleri olan Paramount+ üzerinden geri dönüş yapıyorlar. Kaşif Dora'nın "arakçı ayıp sana" sözleri kulaklarımda çınlamaya başladı bile. 

Ergen Kurtlara Müjde!

Paramount+'nın belki de en çok sevince yol açan duyurusu ise Teen Wolf'un geri dönüşü oldu. Teen Wolf dizisi yeni bölümleriyle Paramount+ üzerinden yayınlanacak. Üstüne Paramount'a özel Wolf Pack dizisi için de hazırlıklar başlamış. 

Uzay Yolu Yokuştur

Uzay keşfetme serüvenlerinin ilham kaynaklarından birisi olan Star Trek serisi de artık Paramount üzerinden yeni gezegenlere iniş yapacak. Tamamen yeni bir dizi olan Star Trek: Strange New Worlds dizisi 5 Mayıs günü Paramount+ üzerinde yayın hayatına başlıyor.

South Park İle Beş Artı Bir Yıllık Sözleşme

Absürt ve kara mizahın öncülerinden South Park, halen yayın hayatına devam ediyor. Ancak çok yakın bir zamanda South Park uzun soluklu yeni bir eve taşınacak. İki büyük etkinlikle birlikte Paramount+ macerasına başlayacak olan South Park daha sonra her yıl bir etkinlikle bunu kutlamaya devam edecek. 2024 yılından itibaren tüm yeni bölümler dünya genelinde ilk olarak Paramount+ üzerinden yayınlanacak. Ayrıca Paramount+ 2022 yılında uluslararası arenada ve 2025 yılından itibaren Amerika içerisindeki South Park'ın tüm bölümlerini kütüphanesine katacak.

Hepimiz Yaşlandık Be Beavis

Bir başka absürt komedi timsali Beavis and Butt-Head'de yepyeni maceralarıyla Paramount+ üzerinden ekranlara geri dönüş yapıyor. Bu kez tıpkı bizler gibi yaşlanmış halleriyle göreceğimiz bu iki muhteşem kafadarın yeni bölümleri önümüzdeki Temmuz ayında yayınlanacak. Üstüne üstlük yeni nesil orta yaş bunalımındaki Beavis ve Butt-Head bir de film ile kombo yapmaya hazırlanıyor. Umarım eski mizahlarından bir şey kaybetmemişlerdir..

Tüm bu duyuru ve tanıtımların yanı sıra irili ufaklı onlarca içeriği ve canl yayın haklarını daha bünyesine katan Paramount+ adeta bir gövde gösterisi yaptı. Tabii halen rakiplerinin bir hayli gerisinde olsa da cephanesinde South Park barındıran bir servise yan gözle bakmaya kimsenin cesaret edebileceğini sanmıyorum. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum