Party Animals Demosu, Oyuncu Sayısında Coştu

Yeni bir çılgınlık mı doğuyor acaba?

Steam Oyun Festivali, artık gelenekselleşmeye başladığı üzere yüzlerce demoya ev sahipliği yapıyor. Bunlar arasında dikkat çeken demolar da yok değil. Hele Party Animals var ki, evlere şenlik; oyuncu sayılarına bakıldığında yoğun bir ilgiyle karşılandığını görebiliyorsunuz. Gerçi oyunun demosu Oyun Festivali'nden önce çıktı, ama oyuncu sayısındaki esas patlama bu dönemde oldu.

Party Animals’ın nasıl bir oyun olduğunu merak ediyorsanız, en kolay tanımlama yöntemi benzerlerine başvurmak olur herhalde. Gang Beasts veya Human Fall Flat gibi oyunları oynamış ve beğenmişseniz, tam sizin kaleminiz bir oyun daha geliyor; ama bu sefer kahramanlarınız ördekten kediye, timsahtan köpeğe, kurttan tavşana birbirinden sevimli hayvanlar.

Party Animals, bol tebessümlü (hatta kahkahalı) oynanışıyla oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı. Bu çılgınlığı Steam’de ulaştığı eş zamanlı oyuncu sayılarında da görüyoruz; SteamDB verilerine göre 113.754 gibi bir zirve görmüş durumda.

Square Enix ve Crystal Dynamics, Avengers yerine böyle bir oyun mu yapsaydık acaba diye düşünmeye başlamış mıdır, ne dersiniz :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum