Party Animals'ın Demosu, 60.000 Eş Zamanlı Oyuncu Sayısına Ulaştı

Demoya bereket yağmış.

Bir dönemlerin “dostluğa ateş düşürme” oyunlarından biri olan Gang Beasts’i hatırlayanlarınız olacaktır. Aynı temayı alarak şeker mi şeker hayvanlar dünyasına taşıyan Party Animals, Steam üzerinde yayınlanan demosu ile birlikte bir anda gündeme oturdu.

SteamDB’nin verilerine göre dün yayınlanan demoda oyuncu sayısı 60.825’e kadar tırmandı. Oyunun sadece bu rakamla bile uzun süredir Steam’de bulunan Rust’ın önüne geçtiğini hatırlatalım. Bir demo için bu denli büyük bir eşzamanlı oyuncu sayısı gerçekten dudak uçuklatıcı.

Fakat bu tarz hikayeleri artık sık sık görmeye başladık. Bildiğiniz üzere Fall Guys da henüz beta sürecinde iken rekora koşmuştu. Özellikle Twitch yayınlarının izlenmelerinin zirveye vurduğu bu dönemde yayıncılar, sahip oldukları kitleleri oldukça ciddi biçimde yönlendirebiliyor.

Party Animals’ın hikayesi de buna oldukça benziyor. Lirik ve xQc gibi ünlü yayıncıların canlı yayında oynadığı Party Animals, yüzbinlerce kişi tarafından izlenince bir anda zirveye çıkmış gibi görünüyor. Henüz resmi çıkış tarihi netleşmemiş olan oyunun 2020 bitmeden çıkacağı belirtilmiş. Bakalım Party Animals bu popülaritesini koruyabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum