Patapon 2 Remastered, Sürpriz Çıkış Duyurusuyla Geldi

2 gün sonra çıkıyor…

Patapon 2 Remastered bundan iki yıl kadar önce duyurulmuştu. Ancak sonrasında fazla ses seda çıkmadı. Ta ki düne kadar. Dün bir anda bu hafta içerisinde çıkacağı ilan edildi, gayet güzel oldu. Son zamanlarda ortalık erteleme haberlerinden geçilmiyordu; şöyle çıkışı ilan edilip hemen çıkartılan oyunlar da görelim, öyle değil mi?

Bilmeyenler için kısaca paylaşmış olalım, Patapon bir ritim oyunu. Müzik eşliğinde düşmanlarımızı alt etmeye çalışıyoruz. Patapon birliklerimizi “pata pata pata pon” ritimleriyle yürütüp düşmana saldırıyoruz. Kimi zaman av, kimi zaman koruma görevleri de oluyor. Genel olarak sade, basit bir oyun olduğunu söylemek mümkün. Ama bu basitlik oyunun gayet eğlenceli olduğu gerçeğini de gölgelemiyor.

Orijinal oyun PSP için çıkmıştı. Bu remastered versiyonunda görsel yönden ciddi bir güncelleme olacağı aktarılmış, PS4 Pro sahipleri 4K çözünürlükle oynayabileceklermiş. Yeni içerikler de eklenmiş, “yeni mini oyunlar ve pek çok sürpriz” olacağı belirtilmiş Playstation Blog’da paylaşılan duyuruda.

Patapon 2 Remastered, 2 gün sonra, 30 Ocak’ta çıkıyor. Davullar, tamtamlar hazırlansın, eğlence başlasın :)

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum