Path of Exile 2 Bir Aksilik Olmazsa 2022'de Çıkacak

Yeni genişleme paketi ise haftaya çıkıyor

Path of Exile'ın geliştiricisi Grinding Gear Games'in baş ismi Chris Wilson, katıldığı bir röportajda serinin geleceğine dair dikkat çekici yorumlarda bulundu. Wilson, COVID-19 salgınının kendileri açısından işleri oldukça zorlaştırdığını söylüyor.

"Böyle şeyler için COVID'i suçlamayı sevmiyorum ama şu anki sorunlarımızın en büyüğü bu" diyor Wilson.

"Yeni Zelanda sınırlarını kapattığı için işe uluslararası alımlar yapamadık, bu da bizim görsel yaratım ekibini büyütmemizi önemli ölçüde engelledi. Geliştirme ekibimizin kaydettiği ilerleme istediğimiz kadar hızlı değildi, bu yüzden 2021 için hedefimiz Path of Exile 2 üzerinde olabildiğince sıkı çalışmak ve ne kadar yol alabileceğimize bakmak olacak. Elimizden geldiğince çok şey yapmaya çalışacağız ve bu sayede oyunun çıkış tarihine dair de bir tahminde bulunabileceğiz" diye devam eden Wilson, Path of Exile 2'nin çok büyük ihtimalle 2022 yılı içerisinde çıkacağını söylüyor.

Wilson evden çalışmanın, Path of Exile güncellemelerinin de yapımlarını yavaşlattığını eklemiş. Bunun çok büyük bir sorun olmadığını, genişleme paketlerinin yaşadığı ufak gecikmelerin sebeplerinden biri olduğunu söylemiş.

Path of Exile'ın yeni genişleme paketi Echoes of the Atlas, 15 Ocak'ta yayınlanacak ve bu yıl bu ölçüde büyük başka bir genişleme çıkması beklenmiyor (çünkü Grinding Gear Wilson'ın da söylediği gibi yeni oyuna odaklanacak). 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum