Path of Exile 2 Duyuruldu!

Ayrı bir oyun olmayacak

Bilgilendirme: Site üzerinde çalışma yapıldığı için haftasonundan beri yeni içerik girememiştik, Path of Exile 2 dahil olmak üzere hazır durumda olan ama giremediğimiz bazı önemli haberleri yayına almaya başladık.

Geçtiğimiz gün düzenlenen ExileCon’da Path of Exile oyuncularını mutlu edecek yeni haberler paylaşıldı. Yeni Zelanda’da düzenlenen etkinlikte Path of Exile 2 ortaya çıktı. Fakat adının aksine kendisi yeni bir oyun değil, sadece bir ek paket olacak.

Yine de kendisini sadece bir DLC olarak değerlendirmemek gerek. Path of Exile 2, orijinal oyundan 20 sene sonrasını anlatacak ve tam 7 adet hikaye parçasına sahip olacak. PoE 2 ile birlikte genel mekaniklerde düzenlemeye gidecek yapımcı firma, oyunun 7 farklı sınıfını da elden geçirecek.


Görsel güncellemelere ev sahipliği yapacak PoE 2 ile birlikte yeni animasyonlar ve çevre etkileşimleri de oyuna eklenecek. Karakterler aynı alt sınıflara sahip olacak olsa da 19 adet yeni Ascendancy Class seçeneği geliyor. Buna ek olarak oyuncuların kozmetikleri de direkt olarak PoE 2’ye geçiş yapacak.

Grinding Gear Games, PoE 2’nin beta testlerine ancak 2020 sonunda başlayabilecek. Bu süre zarfında orijinal oyuna yukarıda bahsettiğimiz güncellemeler gelmeye devam edecek. Görünüşe göre PoE, en oyuncu dostu F2P oyunlardan biri olmayı sürdürecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum