Path of Exile'ın Yeni Genişlemesi Oyunun Büyüklüğünü İki Katına Çıkaracak

Path of Exile'ın yeni genişlemesinin tarihi belli oldu

Path of Exile'ın merakla beklenen yeni genişleme paketi The Fall of Oriath, 4 Ağustos'ta yayınlanacak. Bu yeni paket oyuna altı yeni Act ekleyerek oyunun büyüklüğünü resmen iki katına çıkaracak. The Fall of Oriath ayrıca oyuna yeni Pantheon karakter özelleştirme sistemini de ekleyecek ve oyuncuların tanrıların güçlerine sahip olmalarını sağlayacak. Bunlar kulağa son derece cazip gelen yenilikler.

Yeni genişleme paketi sayesinde oyundaki Act sayısı ona yükselmiş olacak ve oyuna eklenen yeni bölgelere ek olarak "daha önce yaptığınız eylemler yüzünden ciddi değişikliklere uğramış" tanıdık yerler de eklenecek. Zaten genişleme paketinin resmi tanıtım bülteninde de şu cümleler yer alıyor: "Donmuş dağ tepelerinden orijinal hallerini koruyan tapınaklara, anarşiye yenik düşmüş şehir sokaklarına kadar bir çok farklı yerde dolaşın ve intikam peşinde koşarken arkanızda yıkımdan izler bırakın"

The Fall of Oriath'ta gerçekten de tanıdığınız bazı bölgelerin ciddi anlamda değiştiğini göreceksiniz. Örneğin orijinal oyunda Act 1'de bulunan Fetid Pool'un yerinde şimdi capcanlı bir orman var, çünkü orayı zehirleyen boss'u öldürmüştünüz. Genişleme paketiyle oyuna 24 yeni boss katılıyor ve bunlardan 16'sı Eski Tanrılar. Ana hikaye sırasında bu tanrıların dördünü öldüreceksiniz ama elbette diğerlerinin de peşine düşmek isteyeceksiniz. Çünkü öldürdüğünüz her tanrı size yeni bir güç kazandıracak ve güçler arasında dilediğiniz zaman geçiş yapabileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum