Path of Exile, Mart Ayında PlayStation 4'te Olacak

Konsol kullanıcılarına müjdeli haber

Süratle büyümeye devam eden Path of Exile evreni en sonunda PS4 versiyonuna kavuşuyor. Betrayel genişleme paketi ile gelmesi planlanan konsol versiyonu, Mart ayında bizlerle birlikte olacak. PoE'nin baş yapımcılarından Chris Wilson, Gamestop'a oyunun gecikmesindeki ana sebepleri açıkladı.

Oyunun PS4 versiyonunun aslında hazır olduğunu belirten Wilson, son dakikalarda oyunda geliştirebilecekleri şeyler olduğunu fark ettiklerinin altını çiziyor. Oyun Mart ayındaki resmi çıkışından itibaren Synthesis de dahil tüm DLC'leri ile birlikte gelecek.

Wilson: "Path of Exile için tüm platformları yavaş yavaş tamamlıyoruz. Konsollara geçişimiz çok daha önce olmalıydı, burası kesin. Fakat o dönemler kaynaklarımız yeterli değildi. Neyse ki şimdilerde bu isteklerimizi tamamlayabilitoruz. Aralık ayında oyunun PS4 versiyonunu erteleyişimiz bizim açımızdan çok iyi oldu. İlk deneyimlerin her zaman önemli olduğu kanaatindeyiz. Bu sebeple oyunu güçlendirmek için ekstra bir süre talep ettik."

Oyunun yeni güncellemesi Synthesis ile gelecek içeriklerden de bahseden Wilson, oyuna eklenecek yeni lig sisteminin önemini vurguladı. Wilson, oyunun PS4 versiyonunun bu güncelleme ile birlikte geleceğinin altını tekrar çizdi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum