PC Gaming Show, E3 2019’da Yer Alacak

Ortam boş kalmasın demişler herhalde...

PC Gamer, E3 2019'a katılacaklarını ve beşinci PC Gaming Show'un 10 Haziran'da Twitch, Youtube ve Facebook üzerinden canlı olarak yayınlanacağını duyurdu.

Geçtiğimiz yıl 1,9 milyon kişi tarafından izlenendiği söylenen PC Gaming Show'da, Satisfactory ve ayrı bir oyun haline gelen Skyrim modu The Forgotten City duyurularına yer verilmişti. Bu yıl da mevcut oyunlarla ilgili paylaşımlara yeni oyun duyuruları eşlik edecek anlaşıldığı kadarıyla.

İsminden de anlaşılabileceği üzere PC oyunculuğunun kuvvetli olduğu alanların vurgulandığı, yeni trendlerin aktarıldığı bir program olmayı hedefliyor PC Gaming Show. Oyun ekipmanları da programın önemli bir parçası olabiliyor dolayısıyla.

Program ile ilgili güncel duyuruları takip etmek isteyenler şu adresten ulaşabilirler. E3 2019'da yer almayacak ve yer alıp da basın toplantılarına veya oyun duyurularına yer vermeyecek olanlar nedeniyle geçtiğimiz yıllara göre zayıf geçebileceğinden endişe edilen fuara bir hareket katabilecekler mi bakalım. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum