Pedro Pascal, The Mandalorian Dizisindeki Rolünü Anlattı

Bir Boba Fett değil ama belki de daha iyisi

Jon Favreau tarafından ortaya çıkan The Mandalorian dizisi, Star Wars Evreni içerisinde yeni bir boyut açmaya hazırlanıyor. Evrenin karanlık ve kirli yönlerini anlatacak olan dizinin başrolünde ise Pedro Pascal yer alıyor. 

Pedro Pascal'ın canlandırdığı karakter Boba Fett benzeri bir kelle avcısı ve kendisi bir Mandalorian (çok şaşırtıcı değil mi?!) Üzerinde gördüğümüz zırh ise bir Mandalorian zırhı. Boba Fett de buna benzer bir zırh giyiyordu ancak Attack of the Clones filminde gördük ki kendisi bir Mandalorian değil. O yüzden bu kıyafet Pedro Pascal'ın karakteriyle daha uyumlu olacak gibi gözüküyor. 


"Nihayetinde onun tek istediği doğru şeyi yapmak. Ancak ona yüklenmiş görevler kaderiyle çelişiyor ve doğru şeyi yapması da farklı sonuçlara yol açıyor. Onunkisi oldukça zorlu bir yol." diyen Pedro Pascal karakteriyle ilgili ilk detayları paylaştı. 

Ayrıca diziden bir de yeni fotoğraf paylaşıldı. Entertainment Weekly'nin özel haberinde Pascal'ın karakterini iki adet Trandoshan'a karşı dövüşürken görüyoruz. Bu kertenkelemsi ırka dair kişileri daha önce The Empire Strikes Back filminde Darth Vader'ın etrafındaki kelle avcıları olarak da görmüştük.

12 Kasım'da Disney+ üzerinden yayınlanmaya başlayacak olan The Mandalorian, Star Wars hayranları için büyük umut vaat ediyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum