İndirimli Oyunlar ve En Yüksek Bonuslar

Gündemimizde Perdigital var

Dijital oyun mağazaları arasında adını sıklıkla duymaya başladığımız Perdigital, üyelerine sunduğu cazip fırsatlar ve güvenlik konusundaki hasassiyetiyle bugünlerde bizim de gündemimizde. Overwatch, FIFA 17, Battlefield 1, Football Manager 2017, Dishonored 2 gibi popüler PC oyunları için CD Key ve Steam cüzdan kodu, LoL, Metin2, Legend Online gibi pek çok online oyun için de e-pin satışı yapan bir firma Perdigital.

Riot, Steam, Oasis, Gameforge, Lokum Games gibi sektörün önde gelen pek çok üretici firmasıyla sözleşmeli olarak doğrudan çalışan Perdigital.com, kullanıcılarına sunduğu tüm kodları doğrudan üretici firmalardan veya yetkili satıcılardan tedarik ediyor. Bu sayede kodların güvenliğini garanti altına alınmış oluyor.

Bildiğiniz gibi online oyun üreticileri, e-pin satışı yapan firmaların e-pin fiyatlarını düşürmesini istemez ve düşürmeleri halinde kendilerine yaptırım uygulamaktan çekinmez. Alışveriş yaparken bu nedenle güvenli platformlarla indirimli olanlar arasında tercih yapmak durumunda kalırız. Üretici firmalarla doğrudan çalışan ve firmaların fiyat konusundaki hassasiyetini bilen Perdigital, e-pin fiyatlarında indirime gitmeyi doğru bulmuyor. Onun yerine kullanıcılarına hemen hemen tüm online oyun alışverişlerinde Perdigital Bonus veriyor. Üstelik dönemsel olarak yaptığı kampanyalarla bonus oranını nerdeyse 2 katına çıkartıyor. Mesela kampanyasız dönemde Steam cüzdan kodu alımlarına verilen bonus oranı %2 fakat şimdi sömestra özel 5 Şubat’a kadar bonus oranı %5. Benzer bir durum LoL RP ve Metin2 EP için de geçerli. Kampanyasız dönemde %2 olan LoL RP bonus oranı şu anda %4. Kampanyasız dönemde %4 olan Metin2 EP bonus oranıysa kampanya süresince %6.

og battlefiled

PC oyunlarında da dönem dönem çok yüksek oranlarda indirimler sunan Perdigital, FIFA 17 kampanyasını kısa bir süre önce bitirdi. Bu süre boyunca satış fiyatı 114-119 TL arasında değişen oyunun tüm kampanyalı stokları 15 gün içinde tükendi. Şimdi ise Battlefield 1, Overwatch Origins Edition ve Dishonored 2 oyunlarını, bulunması zor fiyatlarla satışa sunmuş durumdalar. Biz bu yazıyı hazırlarken Battlefield 1 136,90 TL, Overwatch Origins Edition 142,90 TL, Dishonored 2 ise 116,90 TL idi. Bu durum ne kadar daha böyle devam eder bilemiyoruz fakat fiyatların güvenebileceğimiz mecralar içerisinde gördüğümüz en uygun fiyatlardan olduğu aşikar. Ayrıca PC oyunlarının ek paketleri de Perdigital.com’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuş durumda. Örneğin Battlefield 1 Premium Pass şu anda 164 TL, FIFA 17 Ultimate Team 1.600 Points’in fiyatı da 48 TL.

Nasıl alışveriş yapacaksınız?

OG nasil

Öncelikle Perdigital’e üye olmanız ve ardından hesabınıza bakiye yüklemeniz gerekiyor. Bakiye yüklemek için de kredi kartı, EFT/havale, İninal kart, mobil ödeme ve BKM Express gibi seçenekler mevcut. Güzel haber; İninal kartla yapılan bakiye yüklemelerinde komisyon farkı ödemek gerekmiyor. Ayrıca 50 TL’nin üzeri alışverişlerde de kredi kartına 12 taksit imkanı bulunuyor.

Son olarak, Perdigital’den sadece oyun değil, Norton Antivirüs, Busuu Online Dil Eğitimi ve Spotify Premium Üyelik kodlarını da alabileceğinizi hatırlatalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum