Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers’ın İngilizce Versiyonu Listelendi

Batı piyasalarına gelişinin işaretçisi olabilir mi?

Persona 5’in yan oyunu olarak geliştirilen Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers, Asya piyasasında satışa sunulmuş, Batı piyasalarına gelişi ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Ama bu durumun sonuna gelmiş olabiliriz.

Gematsu tarafından aktarılan habere göre; Endonezya’dan PS Enterprise ve Sigapur’dan Qisahn ile Toy Or Game isimli perakende satış zincirleri Persona 5 Scramble’ın İngilizce versiyonunu listelediler, satış tarihi olarak da 23 Şubat 2021 tarihini paylaştılar. Toy Or Game’in listeleme metninde oyunun “Japonca ve İngilizce seslendirme ile İngilizce metin desteği” sunacağı belirtiliyor.

Elbette bu listeleme sadece oyunun İngilizce versiyonunun Asya için çıkışını ifade ediyor da olabilir. Ancak Persona 5 Royal örneği bizleri umutlandırıyor, çünkü P5 Royal’in İngilizce versiyonunun Güney Asya’da çıkış tarihi, dünyanın geri kalan bölgelerindeki çıkış tarihi ile aynıydı. Dolayısıyla, P5 Scramble için de benzer bir durum geçerli olabilir.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers, PS4 ve Switch için Japonya ve Çin’de 20 Şubat, Güney Asya’da ise 18 Haziran'da satışa çıkmıştı. Persona 5 ve Persona 5 Royal’in Batı piyasalarında gösterdiği performans göz önünde bulundurulduğunda, bu oyunun da Batı'ya gelmesine kesin gözüyle bakabiliriz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum