eFootball PES 2020'den İlk Oynanış Görüntüleri Geldi

Sonunda Master League değişiyor

IGN ekibi Konami’nin sevilen futbol simülasyonu olan “eFootball” PES 2020’nin ilk görüntülerini paylaştı. Oyun; yeni top sürme tekniği, geliştirilmiş yapay zeka, geliştirilmiş top fizikleri ve daha keskin şut performanslarına sahip olarak gelecek.

Videoda da görebileceğiniz üzere Konami, eFootball PES 2020’yi gerçek futbol maçlarına olabildiğince yakın tutmak istiyor. Yeni kamera açıları ve ışıklandırmalar sayesinde televizyondan maç izlediğiniz hissini yaşatmayı amaçlayan ekip, oyundan aldığınız tecrübeyi de güçlendirme niyetinde.


Bir süredir futbol oyunlarındaki yapay zeka problemlerini çözmeye çalıştığını belirten Konami, yapay zekanın savunma yeteneğini de güçlendirmiş. Yapımcı ekip bunlara ek olarak IGN’in yayınında Master League’in geliştirildiğini de açıkladı. Diyaloglar ve efsanevi teknik adamları bulunduracak bu oyun modu, Master League sevenleri tatmin etmeyi başarabilecek gibi görünüyor.

PES 2020, görsel güncellemeler ile de tecrübeyi en üst sürede tutmayı hedefleyecek. Birebir modellenen statlar, dinamik taraftarlar ve ışıklandırmalar ile oyuna nefes aldırmayı amaçlayan Konami, oyunu iki farklı versiyonla satacağını da açıkladı.

YORUMLAR
Akcan
14 Haziran 2019 02:15

2019 fena değıl , eksıklerı çok ama ıyı , en azından oynanış güzel ama ış lısansa gelınce ah o lısans.Bu arada yalan yok çok güzel gözüküyor oyun , yıne fıfa pes bayılcaz bu sene de bellı oldu.

Leprikas
14 Haziran 2019 01:05

Darısı Fifa kariyerin başına...

Akcan
Leprikas
14 Haziran 2019 02:12

FUT varken zor


Parolamı Unuttum