Advertisement

PETA, God of War Ragnarök'e 'Hayvanlara Şiddete Hayır' Modu Eklenmesini İstiyor

Kratos karşılaştığı hayvanların başını okşayacak sadece

PETA, Sony Santa Monica'nın God of War Ragnarök'e yeni bir mod eklemesini ve bu modla oyundan hayvanlara şiddetin çıkarılmasını istiyor.

TheGamer'ın haberine göre bu kar gütmeyen hayvan hakları derneği Santa Monica'dan PETA Mod istemiş; bu modda Kratos karşılaştığı hayvanların canlarını bağışlayacakmış.

Aslında Kratos'un karşılaştığı hayvanların çoğu gerçekte olmayan, mitolojik yaratıklar. Zaten dünyada başı boş geçen hayvanlara da kalkıp durup dururken balta fırlatıp öldüremiyorsunuz. Ama PETA buna rağmen özellikle de dev kurt Garm'la olan dövüşe dikkat çekerek böyle bir modun gerekliliğini açıklamış.

PETA'nın yayımladığı videoda şu sözler var:

"Bu köpek, soğuk havada çağlar boyunca zincirlenmiş halde kalmış. Kratos ve Atreus onu zaten kötü koşullarda buluyor, Fimbulvetr'in ayazında, sığınacak bir yeri olmaksızın. Ne yiyeceği var, ne de suyu.

Tüm köpekler, 20 metre boyunda olanlar bile, sıcak bir yuva ve koltuğu hak ederler. Eğer siz üşüyorsanız, onlar da üşüyordur. Köpekler asla dışarıda bırakılmamalı veya zincirlenmemelidir."

Garm da aslında mitolojik bir yaratık, zaten hikayesi de kötü sonlanmıyor aslında. Ama PETA bu, ne yaparsınız :)

YORUMLAR
creepylord
18 Kasım 2022 16:47

Koskoca kratosun dudağının ucuyla sırıttığını gördükten sonra "Neden olmasın?" diye böyle bi teklifte bulunmuşlar belli ki.

Parolamı Unuttum